Chelsea: „Ha Costa elmegy Kínába, vége a karrierjének”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.17. 10:18
Áll a bál Diego Costa körül: az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea támadója a hivatalos tájékoztatás szerint hátsérülés miatt hagyta ki a Leicester City elleni bajnokit, ám azt pletykálják, a háttérben valójában a kínai megaajánlat áll.

A Sky Sports számolt be arról, miszerint Diego Costa, a Chelsea csatára évi 30 millió eurós fizetési ajánlatot kapott Kínából. évi 30 millió eurós fizetési ajánlatot kapott Kínából.

A hírek szerint a spanyol válogatott támadó nem vette jó néven, hogy Roman Abramovics nemet mondott az ázsiai megkeresésre, Costa ráadásul ezt követően az egyik edzésen összeveszett Antonio Conte menedzserrel, a szakember nem is nevezte játékosát a legutóbbi bajnokira.

Ray Wilkins, a „kékek” korábbi játékosa (majd később másodedzője) úgy véli, ha Diego Costa a távozás mellett dönt, azzal véget vet a karrierjének.

„Ha ez a pénzről szól és Costa Kínába menne, azt nem igazán érteném, hogy őszinte legyek – mondta el véleményét Wilkins. – Szerintem ha valaki huszonnyolc évesen odaszerződik, az tulajdonképpen kijelenti, hogy véget ért a karrierje, pont, mint ahogy Oscar tette. Csak a pénzért mennek, semmi másért. De egyébként is, ezek a játékosok nem keresnek Angliában is épp eleget ahhoz, hogy élvezzék a futballt?”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik