Chelsea: félreértés? „Igaza volt Kepának” – Sarri

Vágólapra másolva!
2019.02.24. 21:35
null
Sarri szerint félreértés történt (Fotó: AFP)
Maurizio Sarri félreértésről beszélt azután, hogy Kepa, a Chelsea kapusa nem jött le a pályáról a Manchester City elleni angol Ligakupa-döntőn annak ellenére, hogy a negyedik játékvezető már felmutatta a cserét jelző táblát.

„Jó meccset játszottunk. A végén félreértés történt, úgy értettem, hogy Kepának problémája van, és nem tudja vállalni a játékot a tizenegyespárbajban. Ő aztán mondta, hogy rendben van, tudja folytatni, és igaza is volt, azonban így is elbeszélgetek vele” – fogalmazott a szakember a Sky Sportsnak a lefújás után.

A sajtótájékoztatón is arról beszélt Sarri, hogy félreértették egymást, és akkor eszmélt, amikor a csapatorvos visszatért a kispadhoz.

Az olasz vezetőedzőtől azt is megkérdezték, nem érzi-e úgy, hogy elvesztette az öltözőt: „Aki figyelt, láthatta, hogy úgy játszottunk, ahogy kértem, ahogy felkészültünk. Úgy gondolom, kézben tartom a dolgokat.”

ANGOL LIGAKUPA
DÖNTŐ

CHELSEA–MANCHESTER CITY 0–0 – 11-esekkel: 3–4
London, Wembley Stadion, 81 775 néző. Vezette: Moss
Chelsea: Kepa – Azpilicueta, David Luiz, Rüdiger, Emerson Palmieri – Kanté, Jorginho, Barkley (Loftus-Cheek, 89.) – Willian (Higuaín, 95.), Hazard, Pedro (Hudson-Odoi, 79.). Vezetőedző: Maurizio Sarri
Manchester City: Ederson – Walker, Otamendi, Laporte (Kompany, a szünetben), Zincsenko – De Bruyne (L. Sané, 86.), Fernandinho (Danilo, 91.), David Silva (Gündogan, 79.) – Bernardo Silva, Agüero, Sterling. Menedzser: Pep Guardiola

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik