Chelsea: a Milan elutasította a védőjéért tett 30 milliós ajánlatot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.23. 12:44
Az AC Milan elutasította a Chelsea 30 millió fontos ajánlatát Alessio Romagnoliért, így Antonio Conténak tovább főhet a feje csapata védőhiánya miatt.

Az U21-es olasz válogatott Romagnoli tavaly nyáron érkezett Rómából a Milanhoz, és első évében rögtön 34 mérkőzésen szerepelt, és annyira jó teljesítményt nyújtott, hogy hazájában már olyan korábbi milánói kiválóságokhoz hasonlítják, mint Alessandro Nesta vagy Thiago Silva. Érthető tehát, hogy a Milan nemet mondott a Chelsea 30 millió fontos ajánlatára, a londoniaknak viszont nagy szükségük van egy védőre.

„Ha megnézik a csapatunkat, láthatják, hogy összesen öt védőnk van, ebből négyen kezdők, és ott van még az akadémista Ola Aina, akiben nagy potenciál van, de mint minden fiatal játékosnak, sokat kell dolgoznia, hogy a csapatba kerüljön – nyilatkozta a Chelsea menedzsere, Antonio Conte a hétvégi Watford felett aratott 2–1-es győzelmet követően. – Ha valamelyiküket eltiltják vagy megsérül, óriási bajba kerülünk. Mindennap azon gondolkodunk, hogyan tudnánk ezen változtatni.”

A Sky Sports úgy tudja, az angoloknál képben van a Napoli játékosa, Kalidou Koulibaly is, azonban az a szál is egyre inkább elhal.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik