Bogdán: Rettenetes hiba – simán fognom kellett volna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.21. 07:43
null
Az a bizonyos „rettenetes” pillanat, amikor Bogdán kezéből kicsúszott a labda (Fotó: Action Images)
Mint ismeretes, a Bogdán Ádámmal felálló Liverpool vasárnap 3–0-s vereséget szenvedett a Watford vendégeként a Premier League-ben. Az angol sajtó a magyar kapus korai bakijától hangos, és elárasztották a világhálót az erről szóló mémek. A meccs után a Nemzeti Sportnak nyilatkozó Bogdán nem keres kifogásokat, „rettenetes hibáról” beszél.

 

– Az álomból rémálom lett.
– Igen – felelte csalódottan kevéssel a Watfordtól elszenvedett vereség után Bogdán Ádám, a Liverpoolban bajnokin először védő kapus, aki hatalmasat hibázott mindjárt a meccs harmadik percében. – Kiejtettem a labdát, pedig simán fogni kellett volna, ezzel nagy lélektani előnyhöz juttattam az ellenfelet. Nehéz volt feldolgoznom, mert tudom, micsoda felelősség kapusnak lenni, hogy mennyire visszavetheti a csapatot egy ilyen gól, de tizenöt perc elteltével sikerült helyreráznom magam, és a srácok küzdeni akarását sem érheti kritika, ugyanakkor tény, nem játszottunk jól.

– Szabálytalankodtak önnel szemben? Azután, hogy kiejtette a labdát, megfogta, ha nem is markolta.
– Fault volt. Ugyanakkor tény, a játékvezetőnek takarásból nehéz volt megítélnie, nem hibáztatom, ahogyan magamat sem mentem fel, megelőzte ugyanis egy rettenetes hiba.

BOGDÁN ÁDÁM TELJES NYILATKOZATÁT, MELYBEN MÁR A TOVÁBBLÉPÉSRŐL IS BESZÉL, ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT HÉTFŐI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik