PL: Bogdánnak fognia kellett volna, de kiejtette – Klopp

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.20. 17:09
null
Bogdán a távolba mered, a Watford játékosai ünnepelnek (Fotó: Action Images)
Jürgen Klopp, az angol Premier League-ben szereplő Liverpool menedzsere úgy vélekedett a Watford elleni 3–0-s vereség után, hogy Bogdán Ádám hibája kulcsfontosságú volt a mérkőzés kimenetele szempontjából. A Liverpool magyar kapusa először kezdett bajnoki mérkőzésen – Nathan Aké villámgyorsan beköszönt neki egy hibát követően. Igaz, Klopp úgy véli, a gól nem volt szabályos – de ez sem menti fel a Liverpool játékosait.

„Rossz kezdés volt, annyi bizonyos. Bogdán Ádám első labdája volt, fognia kellett volna, de kiejtette. Más kérdés, hogy visszanéztem az esetet, és a hasonlókat általában lefújják. Ez sem menti azt, hogy a reakciónk az egy-nullára egészen pocsék volt” – kezdte értékelését Jürgen Klopp.

„A második gólt nagyon simán beengedtünk, ennél jobban tudunk védekezni. Egy kicsit próbálkoztunk az első félidőben, aztán a másodikat igen jól kezdtünk, két gólt is szerezhettünk volna, de nem tettük, és megkaptuk a harmadikat. Game over, vége a dalnak” – folytatta.

A német szakvezető bővebben is beszélt az első kapott gólról.

„Az első találat Bogdán Ádám hibája. Ugyanakkor mindkét keze a labdán volt, a szabály őt védi, nála van a labda – azt hiszem, a játékvezető nem látta jól az esetet. Rossz döntés volt, de nekünk még több rossz döntésünk volt.”

ANGLIA, PREMIER LEAGUE
17. FORDULÓ

Watford–Liverpool 3–0 (Aké 3., Ighalo 15., 85.)

Nem egy boldog levonulás… (Fotó: Action Images)
Nem egy boldog levonulás… (Fotó: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik