Arsenal: az MU-sztár ügynöke beszólt Wengernek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.26. 10:34
null
Anthony Martial ügynöke beszólt Arsene Wengernek (Fotó: Action Images)
A Premier League-ben szereplő Manchester United játékosának, Anthony Martialnak az ügynöke egy kicsit odaszúrt Arsene Wengernek, az Arsenal menedzserének.  

 

 

Philippe Lamboley elárulta, mikor ügyfele, Anthony Martial még gyerek volt, Arsene Wenger szemmel tartotta őt, de a francia menedzser úgy döntött, nem szerződteti, mivel úgy gondolta, a jelenleg 19 esztendős labdarúgó posztja szélső, és nem gondolta, hogy csatárként is hatékony lehet.

„Meglepett Wenger elemzése, amely szerint Anthony szélső. Nem értek vele egyet, Martial modern középcsatár, aki képes a szélen is játszani. A Monaco akadémiáján 25-30 gólt szerzett középcsatárként, és ott sosem szerepeltették szélsőként. A futballban van, aki figyelemmel kíséri és van, aki megveszi a játékosokat” – szúrt oda Lamboley Wengernek.

Az „ágyúsok" menedzsere azóta megerősítette, korábban valóban megnézte Martialt.

„Gyerekkora óta figyelemmel kísértem Martial karrierjének alakulását. Rendkívüli tehetség, de úgy gondoltam, inkább szélső típusú egyéniség, mint például Alex Oxlade-Chamberlain vagy Alexis Sánchez.”

Mint ismert, Martial azóta 36 millió fontért a Manchester United játékosa lett, amivel immáron ő számít a világ legdrágább tinédzserének, és eddigi mutatói alapján csatárként is megállja a helyét, hiszen négy mérkőzésen négy gólt szerzett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik