Arsenal: Facebookon bukott ki, „leidiótázta” az apját - kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.29. 19:25
Wojciech Szczesny, az Arsenal labdarúgócsapatának lengyel kapusa úgy érezte, eljött az ideje, hogy válaszoljon a nevében többször is nyilatkozó édesapjának, méghozzá a Facebookon.

Az Arsenalban nevelkedő lengyel 2011 óta kirobbanthatatlannak tűnt a londoniak kapujából, ám rossz formája, valamint balhéi miatt David Ospina érkezésével a kispadra szorult. rossz formája, valamint balhéi miatt David Ospina érkezésével a kispadra szorult.

Szczesny édesapja a lengyel és angol sajtóban többször is nyilatkozott fia nevében, és rendre éles kritikával illette a csapatot, valamint az általa csak „baromként” emlegetett Arsene Wenger menedzsert, a londoniak kapusa pedig úgy érezte, itt az ideje tisztázni az ügyet.

Szczesny Facebookon válaszolt apjának
Szczesny Facebookon válaszolt apjának

„Nem ezzel kellene foglalkoznom egy nappal a kupadöntő előtt, de édesapám nem adott más lehetőséget. Több mint két éve nem beszéltem vele, és csakúgy mint mindenkinek, nekem is elegem van az idióta beszólásaiból a csapatomat és a menedzseremet – akinek nagyon sokkal tartozom – illetően. Éppen ezért kérem, ne vegyék komolyan a nyilatkozatait, nem osztom a véleményét. Köszönöm a megértést!” – írta Facebook-oldalára a lengyel kapus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik