Arsenal: a Dortmund klasszisa pótolhatja Sánchezt – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.04. 14:09
null
A végéhez közeledik Alexis Sánchez ideje az Arsenalnál? (Fotó: AFP)
A Sky Italia értesülései szerint a Borussia Dortmundban futballozó Pierre-Emerick Aubameyang az Arsenal elsődleges kiszemeltje a nagy valószínűséggel távozó Alexis Sánchez pótlására.

 

A chilei klasszis szerződése a nyáron jár le, és jelen állás szerint nagy fordulatnak kellene ahhoz bekövetkeznie, hogy Sánchez hosszabbítson a londoni klubbal. Következő lehetséges csapataként a Manchester Cityt emlegetik leginkább, biztosra azonban csak az vehető, ha Sánchez távozik, az Arsenalnak muszáj lesz pótolnia őt.

A jelöltek névsora gyakorlatilag végtelen, mind a nyáron, mind pedig a téli átigazolási időszak felé közeledve, illetve abba belépve több játékost is szóba hozta kaz „ágyúsokkal” – most éppen Pierre-Emerick Aubameyangot.

A gaboni támadóval kapcsolatban már többször felvetődött a távozás, ráadásul az is emellett szól, hogy a játékos és a klub viszonya nem volt felhőtlen az ősszel: Aubameyang belső eltiltásban részesült fegyelmi okok miatt, és bár végül rendeződött a helyzet – a klasszis visszakerült a keretbe –, a német sajtó talált arra vonatkozó jelet, hogy hamarosan távozhat Dortmundból.

A Sky Italia szerint az egyik érdeklődő az Arsenal lehet, amely Sánchez távozása esetén nagyobb összeget sem sajnálna a most zajló szezonban 15 bajnokin 13 gólt szerző csatárért. Hogy télen vagy nyáron kerülhet sor az ajánlattételre, az főképp Alexis Sánchezen múlik…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik