HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.06 21:53 Frissítve: 2018.09.07 00:11

Anglia: na, így sem sokan igazoltak még a szezon során!

Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Nottingham Forest ingyen szerződtette az Olympiakosz görög játékosát, Panajotisz Tahcidiszt. Az ügy azonban ennél sokkal érdekesebb, tekintve, hogy mindkét klubnak ugyanaz a tulajdonosa, Evangelosz Marinakisz.

HIRDETÉS

 

Miután az átigazolási időszak véget ért – most azt ne taglalgassuk, hogy a határidőig miért nem tudott megállapodni egyrészt saját magával, másrészt a játékosával –, nem volt más lehetősége az Olympiakosz és a Nottingham Forest tulajdonosának, minthogy felbontsa Tahcidisz élő szerződését a görög klubnál, majd ezt követően ingyen átigazolja az angol másodosztályban szereplő együtteséhez. A 27 éves játékos kétéves szerződést írt alá a Nottinghamnél.

„Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen nagyszerű klubhoz csatlakozhatok, mint a Nottingham Forest. Mindenki ismeri a csapat történelmét, szóval büszke pillanat lesz számomra, amikor magamra húzhatom az együttes mezét” – nyilatkozta a 25-szörös görög válogatott középpályás a kétszeres BEK-győztes hivatalos honlapjának, majd még azt is elmondta, hogy sokat hallott már az angol futballról, és alig várja, hogy elkezdhesse a munkát.

A Nottingham a Championship tabellájának 14. helyén áll hat forduló után. A következő körben, szeptember 15-én a Swansea City otthonába látogat, ahol akár már be is mutatkozhat Tahcidisz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS