Anglia: Bogdán iránt élvonalbeli klub érdeklődik - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2015.05.08. 15:02
null
Bogdánt újabb Premier League-klubbal hozták szóba (Fotó: Action Images)
Angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Stoke City szerződtetné Bogdán Ádámot, a másodosztályú Bolton kapusát.

Bogdán 2007 óta védi a Bolton kapuját, és bár ebben az idényben sokszor bajlódott sérüléssel, a Liverpool ellen kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Akkor még a „vörösökkel” is hírbe hozták, ám Brendan Rodgers menedzser később cáfolta a pletykát.

A Premier League-ből fennmaradt az érdeklődés, a legfrissebb hírek szerint a Stoke szerződtetné a magyar kapuvédőt. Az élvonalbeli klub első számú kapusa Asmir Begovic, a bosnyák labdarúgót azonban már évek óta csábítják el a csapattól, jelenleg a Tottenham és az Inter érdeklődik iránta.

Ha Begovic távozik, mindenképpen szüksége van a Stoke-nak egy utódra, és itt jön képbe Bogdán. A magyar kapus egyelőre nem írta alá a Bolton hosszabbítási ajánlatát, annak ellenére sem, hogy az egyik legjobban kereső játékos lenne a klubnál, szerződése pedig lejár a nyáron. A Wanderers már gondolkodik is az utódláson, állítólag Orjan Nylandot, a Molde kapusát szerződtetné.

Bogdán jövőjével kapcsolatban Anglia mellett Németország jöhet szóba. A Bundesligából korábban már konkrétan bejelentkezett érte a Mainz, valamint a Stuttgart is érdeklődik iránta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik