Anglia: az edző megcsalta feleségét, nagyon ráfaragott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.12. 09:54
Sam Collinsnak, az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Hartlepool segédedzőjének félrelépésére az elképzelhető legkínosabb módon derült fény, miután felesége feltörte Twitter-fiókját.

Collins felesége, Claire, miután hírét vette, hogy a férje megcsalta, kihasználta, hogy hozzáfért házastársa telefonjához, aminek segítségével felfedte férje tettét a Twitteren.

A 38 éves Collins, aki a League Two-ban (angol negyedosztály) szereplő Hartlepool segédedzője, azóta már törölte a bejegyzéseket.

„Tegnap, amikor hazaérkeztem, úgy terveztem, hogy tisztázom a helyzetet a feleségemmel – mondta Collins a The Sun angol napilapnak – Azt reméltem, ez olyan ügy, amelyet a családon belül képesek leszünk rendezni. Claire viszont erre nem adott lehetőséget, kiteregette az egész ügyet a Twitteren.”

Collins lánya, Poppy szintén beleszólt a vitába.

„Szeretem az apámat, minden, amit a Twitterren jelent meg a nevében tegnap este, a borzalmas körülmények hatására került ki” – mondta Poppy.

A Twitter-bejegyzések:

1. A nevem Sam Collins, és viszonyom van XY-nal (az újság nem fedte fel a hölgy kilétét) Durhamből. Én egy hímringyó vagyok, ő pedig egy k.va, ma este összetörtem a gyermekeim szívét.

2. A péniszem egyébként is nagyon kicsi, és a fejemen hordom.

3. A telefonomat pedig soha többet nem látom.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik