Vastaps fogadta Sven-Göran Erikssont az Anfielden rendezett gálameccsen – videó

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.03.24. 10:41
Sven-Göran Eriksson hatalmas tapsot kapott (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen a Liverpool legendái 4–2-re legyőzték az Ajax legendáit. A „vörösöket” a halálos betegséggel küzdő svéd tréner, Sven-Göran Eriksson irányította, akinek nagy álma volt, hogy egyszer leülhessen kedvenc csapata, a Liverpool kispadjára. A klub ezt lehetővé tette neki, és most megmutatjuk, milyen fogadtatásban részesítette őt az Anfield közönsége!

 

 

A gálamérkőzés előtti héten Sven-Göran Eriksson – aki 2001 és 2006 között Anglia szövetségi kapitánya volt – kapott egy videót, amelyen korábbi angol válogatott játékosai üzentek neki.

A 76 éves tréner a nyilvánosság előtt először januárban beszélt arról, hogy gyógyíthatatlan betegséggel küzd (végstádiumú hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak nála), és maximum egy éve van hátra.

„Valóban súlyos beteg vagyok, rákos, de küzdeni fogok ellene, amíg csak tudok. Ugyanakkor az orvosok azt mondták, legjobb esetben is egy évem van hátra. Igyekszem a pozitívumokra gondolni és becsapni magamat, az agyamat, hogy ne a problémákkal törődjek és valami jót hozzak ki a maradék időmben” – osztotta meg filozófiáját az angol válogatott történetének első nem brit szövetségi kapitánya.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik