Szoboszlai Dominikot gyorshajtás miatt megbüntették Angliában

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.03.08. 16:38
Szoboszlai Dominik a megengedettnél gyorsabban vezetett (Fotó: Getty Images)
Gyorshajtás miatt megbüntették Szoboszlai Dominikot. A Liverpool magyar válogatott labdarúgója még 2023. szeptemberében lépte át a megengedett 70 mérföld/órás sebességhatárt az M56-os autópályán Warringtonban.

 

A Northwich Guardian által közölt hír szerint a magyar válogatott csapatkapitánya tavaly szeptember 22-én, nem sokkal éjfél után hajtott a megengedettnél gyorsabban Bentleyével, amikor az M56-os autópálya 11-es és 7-es csomópontja között átlépte a 70 mérföld/órás (112 km/h) sebességkorlátozást.

A Szoboszlaival szembeni bizonyítékokat december 21-én vizsgálta meg a bíróság, majd eredetileg január 29-én hoztak volna ítéletet, de ezt március 6-ra halasztották, amikor kihirdették, hogy a magyar középpályást 2500 font pénzbírsággal sújtják, emellett fizetnie kell 1000 font költségtérítést és 110 font pótdíjat, a több mint 1.6 millió forintos bírság mellett ráadásul hat büntetőpontot is kapott.

Szoboszlai egyébként nem csak autójával repesztett: néhány nappal az esetet megelőzően, a Wolverhampton elleni bajnokin akkorát sprintelt egy visszafutásnál, hogy majdnem Premier League-rekordot döntött.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik