PL: a halálos beteg Eriksson egy napra Klopp helyébe léphet a Liverpoolnál

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.01.20. 13:19
Sven-Göran Eriksson, Jürgen Klopp, Liverpool
Sven-Göran Eriksson az Ajax Legendák ellen irányíthatná a Vörösöket (Fotó: Getty Images)
Sven-Göran Eriksson a Liverpool Legends–Ajax Legends mérkőzésen átveheti Jürgen Klopp helyét a Liverpool kispadján. A brit sajtó arról írt, a „vörösök” német menedzsere szívesen átadná helyét a hatalmas Liverpool-rajongó, halálos beteg Erikssonnak, a többi már csak a szervezésen múlik.

Portálunkon is megírtuk a rossz hírt, miszerint végső stádiumú rákkal kezelik az angol válogatott korábbi szövetségi kapitányát, a 75 éves Sven-Göran Erikssont. Az orvosok szerint legjobb esetben még egy évig élhet.

Eriksson a Sky Newsnak adott interjújában arról beszélt, ha van olyan klub, amelyet sajnál, hogy soha nem irányíthatott, az a Liverpool, amelynek édesapjával együtt hatalmas szurkolója. Az interjú után több Liverpool-drukker is amellett kezdett el kampányolni, hogy ha a svéd szakember egészségügyi állapota engedi, a március 23-i Liverpool Legends–Ajax Legends jótékonysági találkozón Eriksson irányíthassa a Vörösöket az Anfielden.

A Liverpool menedzserének, Jürgen Kloppnak mindenesetre úgy tűnik, nincs kifogása a jó szándékú kezdeményezés ellen:

„Sajnos nem ismerem személyesen Erikssont, de úgy vélem, ismerem anélkül is, hogy valójában ismerném őt. Nyilvánvalóan nagyon meghatott, amikor hallottam a hírekről. Most először értesültem a Liverpool iránti rajongásáról, arról beszélt, hogy egész életében a klub szurkolója volt”idézte az angol sajtó Kloppot.

A német szakember arról is beszélt, hogy örömmel átadná a helyét Erikssonnak a kispadon:

„Hallottam a Legendák meccséről és hasonlókról, de nem én vagyok ezért a felelős, úgyhogy nem tudok mit mondani. Az egyetlen dolog, amit kijelenthetek, hogy Erikssont nagyon szívesen látnánk nálunk, eljöhet, leülhet a helyemre az irodámba, és ha akarja, egy napig végezheti a munkámat. Ez nem jelent problémát számomra. Lehet, az oldalvonal mellett már egy kicsit nehezebb lenne, de nagyon szívesen megmutatom neki, hogy ez a csodálatos klub mennyit fejlődött az évek során. Biztos vagyok benne, hogy meglátogathat minket, és eltölthet itt néhány csodálatos órát” – fogalmazott Klopp. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik