Videó: Szoboszlai elmondta, milyen érzés a bajnoki címért küzdeni

Vágólapra másolva!
2023.12.09. 12:02
null
Szoboszlai szerint csak azt tette, amit kellett (Fotó: Getty Images)
Mint arról már beszámoltunk, Szoboszlai Dominik góljával a Liverpool 2–0-s győzelmet aratott a Sheffield United elleni Premier League-meccsen. A mérkőzés után a magyar válogatott csapatkapitánya beszélt a találatáról és arról, hogy milyen érzés a bajnoki címért folyó harcban részt venni.

„A vasárnapi meccsünk nem sikerült a legjobban, de a Premier League-ben nincs könnyű meccs – mondta Szoboszlai a mérkőzés után. – A három pontért jöttünk ide, ami megvan.”

Virgil van Dijk vezetést jelentő góljáról a magyar középpályás kijelentette, lehet, hogy kívülről könnyűnek látszott, de társa minden meccsen keményen megdolgozik azért, hogy ilyen helyzetekbe kerüljön és reméli, sok gólt szerez még az idényben.

A saját, hosszabbításban szerzett góljával kapcsolatban Szoboszlai legfőképp Darwin Núnez gólpasszát emelte ki.

„Innen is köszönöm neki. Mondjuk előbb is leadhatta volna, de sebaj. Visszaszerezte az elvesztett labdáját és odaadta nekem, én pedig meg már csak csináltam, amit kellett.”

A magyar válogatott csapatkapitánya végül arról ejtett pár szót, hogy nagyon jó érzés a bajnoki címért harcolni, és reméli, hogy az idény végéig ez így is lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik