Videó: egy különleges kisfiú napja Liverpoolban, Klopp-pal és a hősével is találkozhatott

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.12.25. 13:23
December elején hívtuk fel a figyelmet a 12 éves Liverpool-szurkolóra, Dáire Gormanre, aki egy nagyon ritka betegséggel született. Az orvosok Crommelin-szindrómát diagnosztizáltak nála, és tolószékbe kényszerült. Még szeptemberben járta be közösség oldalakat a videó, amelyen Dáire az Anfielden sírva énekli az Aston Villa meccs előtt a klub himnuszát, a You'll Never Walk Alone-t. Amikor Jürgen Klopp meglátta a felvételt, elhatározta, hogy elhívja őt és a családját Liverpoolba a csapat Fulham elleni meccsére. A Liverpool most a közösségi oldalain videókat osztott meg a nagy találkozásról.

A FELVÉTEL, AMELY ŐSSZEL BEJÁRTA A KÖZÖSSÉGI OLDALAKATA FELVÉTEL, AMELY ŐSSZEL BEJÁRTA A KÖZÖSSÉGI OLDALAKAT


„Az életem a Liverpool. Ez jelent mindent számomra. Nem tudom szavakba foglalni” – árulta el a kisfiú, hozzátéve, nincs, amit jobban szeretne a klubnál.

„Alig tudtam aludni előző este – idézte vissza Dáire Gorman az Aston Villa elleni szeptemberi meccs előtti éjszakáját. – Kitörtek belőlem az érzelmek, amikor meghallottam a You'll Never Walk Alone-t. Próbáltam én is énekelni, de egyszerűen nem tudtam kipréselni a szavakat. Imádom a dalt, gyönyörű a szövege. Olyan, mint az életem. Sokat hallgatom, és tudom, hogy nem fogok egyedül járni (I'll never walk alone – a szerk.).”

„Elképesztő, hogy még mindig képes nevetni azok után, amiken az elmúlt tizenkét évben átment – mondta róla édesanyja. – Olyan, mintha a Liverpool lenne a legjobb barátja.”

Jürgen Klopp is látta a megható videót, és személyesen meghívta őt és a családját a csapat Fulham elleni hazai meccsére, amelyet december 3-án, a Fogyatékos Emberek Világnapján rendeztek. Dáire így az Anfielden élhette át a gárda nagy fordítását a hajrában, és a 4–3-as győzelmet.


A családot ezután másnap meghívták az edzőközpontba is, ahol Klopp körbevezette őt, és találkozhatott a játékosokkal is, köztük a kedvencével, Luis Díazszal.


„Varázslatos nap volt – mesélte Dáire. – Találkozhattam Klopp-pal és a hősömmel, Díazszal is. Nem tudom, hogyan foglaljam szavakba. Szalah is odajött köszönni. Nagyon hálás vagyok mindenért, és el sem hiszem, hogy ismét Liverpoolban vagyok, és hogy mindezt átélhettem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik