PL: Harry Maguire lett a hónap játékosa, Ten Hag a legjobb edző

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.12.08. 12:34
Mint arra felhívtuk a figyelmet, a Manchester United labdarúgója, Harry Maguire is bekerült november legjobb játékosai közé az angol Premier League-ben, és most kiderült, hogy ő lett a hónap legjobbja. Az MU tarolt novemberben, ugyanis időközben az is kiderült, hogy a legjobb edző Erik ten Hag lett, míg a legszebb gólért járó elismerést Alejandro Garnacho kapta.

A 30 éves angol válogatott játékos az utóbbi hetekben visszaverekedte magát a kezdőbe, és Lisandro Martínez távollétében Erik ten Hag első számú középhátvédje lett. Harry Maguire csapata mindhárom novemberi bajnokiját végigjátszotta, ezeken ráadásul kapott gól nélkül nyert a gárda. Ő blokkolt a legtöbbször, az ő nevéhez fűződik az ötödik legtöbb tisztázás és ő nyerte a második legtöbb párharcot a levegőben novemberben – emeli ki a liga a honlapján.

Harry Maguire mióta a legdrágább védő lett, rengeteg kritikát kap, az utóbbi években pedig olyannyira visszaesett a teljesítménye, hogy mémmé vált. Ő azonban sohasem adta fel, maradt a Manchester Unitedben, és most vezére, kihagyhatatlan játékosa már az együttesnek.

AZ EDDIGI LEGJOBBAK A 2023–2024-ES PL-IDÉNYBEN
Augusztus:
James Maddison (Tottenham Hotspur)
Szeptember: Szon Hung Min (Tottenham Hotspur)
Október: Mohamed Szalah (Liverpool FC)

ERIK TEN HAG A HÓNAP MENEDZSERE


A „vörös ördögök” voltak az egyedüliek, akik nem kaptak gólt novemberben. Ten Hag már harmadszor zsebelhette be ezt az elismerést a klubnál (2022. szeptember, 2023. február), és már csak Sir Alex Ferguson (27) az, aki nála többet nyert a Manchester Uniteddel. A holland ezzel bekerült a 32 menedzser közé, akik legalább háromszor megkapták a hónap edzője elismerést a ligában.

A Manchester United bajnoki mérkőzései novemberben:
Fulham–MU 0–1
MU–Luton Town 1–0
Everton–MU 0–3

AZ EDDIGI LEGJOBB EDZŐK A 2023–2024-ES PL-IDÉNYBEN
Augusztus:
Ange Postecoglou (Tottenham)
Szeptember: Ange Postecoglou (Tottenham)
Október: Ange Postecoglou (Tottenham)

ALEJANDRO GARNACHÓÉ A LEGSZEBB GÓL


Ahogyan az várható volt, a Manchester United játékosának Everton elleni ollózós gólját látták a legszebbnek.

AZ EDDIGI LEGSZEBB GÓLOK A 2023–2024-ES PL-IDÉNYBEN
Augusztus:
Mitoma Kauru (Brighton)
Szeptember: Bruno Fernandes (Manchester United)
Október: Szaman Goddosz (Brentford)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik