Képek: aggodalmuk ellenére az Aston Villa női játékosai is a tapadós mezt viselték

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.10.02. 11:14
null
<a href="https://www.nemzetisport.hu/galeria/aston-villa-noi-csapata-7297" target="_blank"><strong>GALÉRIA KÉPRE KATTINTVA NYÍLIK!</strong> (Fotó: Getty Images)</a>
Mint beszámoltunk róla, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa játékosai panaszkodtak az új mezkollekcióra, ugyanis az nagyon hamar beszívja az izzadságot, rátapad a testre, és nehézzé, kényelmetlenné válik. A férfiak mellett a nők is jelezték a problémát, aggodalmuk ellenére azonban kénytelenek voltak ők is ebben a felsőben elkezdeni az idényt vasárnap – hívta fel a figyelmet a Sportbible.

 

A női élvonalbeli bajnokságban az Aston Villa a Manchester Unitedet fogadta, és 2–1-es vereséget szenvedett. A birminghamiek a panaszaik ellenére is a tapadós kollekciójukat vették fel.

Carla Ward menedzser megerősítette, hogy futballistai tartottak attól, hogy ebben a felsőben kell játszaniuk. „Hasonló aggodalmaik vannak, mint a fiúknak. Ők már az előszezonban rávilágítottak a problémára, és ebben a lányok támogatták őket.”

A Castore-mezgyártócég és a klub most próbál megoldást találni a helyzetre.

Az Aston Villa női csapata legközelebb a Liverpool otthonába látogat, ami azt jelenti, hogy vagy a fehér mezükben, vagy harmadik számú kék felsőjükben lépnek pályára. Utána az Arsenal ellen is idegenben játszanak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik