PL: az MU még nem tudott megegyezni a De Gea-utóddal – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.07.10. 14:04
null
Erik ten Hagék még nem tudtak megegyezni André Onana szerződtetéséről az Interrel (Fotó: Getty Images)
Miután nem tudott megegyezni a hosszabbításról a 12 év után távozó spanyollal, David De Geával, egyre nagyobb erőkkel keresi a kapus utódját az angol élvonalbeli Manchester United. A klub André Onanáért tett 45 millió eurós ajánlatát azonban visszautasította a Bajnokok Ligája-döntős Inter.

 

A Sky Sports azt írja, hogy a Manchester United 38.5 millió fontot (45 millió eurót) ajánlott a katari világbajnokságon a kameruni válogatottól hazaküldött Inter-kapusért, André Onanáért, ám a milánóiak ezt nem fogadták el. A tárgyalások pozitívak, de a transzfer véglegesítéséhez kompromisszumot kell kötniük a kluboknak.

Az angol lap azt írja, Onana egyértelművé tette, hogy szeretne az Old Traffordra szerződni, hogy újra együtt dolgozzon Erik ten Haggal, aki az Ajaxnál is edzője volt.

Az MU a hírek szerint David De Gea távozása után érdeklődik a japán Urava Red Diamonds kapusa,Szuzuki Zaioniránt is.

A Sky megjegyzi, hogy a Manchester United csapatkapitánya, Harry Maguirea felkészülés kezdetén szeretne beszélni a holland vezetőedzővel, hogy megtudja, milyen tervei vannak vele. A 2019-ben 80 millió fontért – amely rekord a védők között – szerződtetett angol belső védő az előző idényben csupán 16 mérkőzésen volt kezdő, szerződéséből ugyanakkor még két év van hátra, helye azonban korántsem stabil.

Távozhat ugyanakkor a szerződése utolsó évébe lépő brazil középpályás, Fred is, aki iránt a Fulham érdeklődik, őt pedig a Fiorentina marokkói labdarúgója, Szofjan Amrabat pótolhatja.

A Sky arról is írt, hogy az MU egy harmadik játékos iránt is érdeklődik Olaszországból, hiszen az Atalanta dán csatárát, Rasmus Höjlundot is szeretné megszerezni, a transzfernek pedig Amad Diallo is részese lehet, aki akár kölcsönben, akár végleg visszatérhet a bergamóiakhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik