MU: a katari sejk lesz az új tulajdonos – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.06.13. 21:20
null
Tényleg Dzsasszim bin Hamad al-Tani sejk lesz a befutó? (Fotó: mirror.co.uk)
Katari és angol sajtóhírek szerint a katari bankár, Dzsasszim bin Hamad al-Tani sejk lesz a Manchester United labdarúgócsapatának új tulajdonosa, és ezt hamarosan be is jelentik.

 

Hosszú hónapok óta tudni, hogy a Glazer család eladja a Manchester Unitedben lévő tulajdonjogát vagy annak egy részét, de még mindig nem derült ki, hogy a többi pályázót megelőzve a katari bankár Dzsasszim bin Hamad al-Tani sejk vagy INEOS tulajdonosa, Sir Jim Ratcliffe lesz a befutó.

A legfrissebb angol és katari sajtóértesülések szerint Al-Tani nagyon közel került, hogy megszerezze a klubot. A katari Al-Watan és annak egyik szerkesztője, Fahed al-Emadi szerint – és ezt a többi között a Sky Sports, a Daily Mirror és a Manchester Evening News is alátámasztja – bármelyik pillanatban bejelenthetik az üzletet.

Ugyanakkor a sejk munkatársai megjegyzik, hogy korántsem dőlt el minden, és a hír csak spekuláció.

Dzsasszim bin Hamad al-Tani a múlt héten tette meg ötödik ajánlatát a Glazer családnak, és ez felettébb kedvező lehet az amerikai tulajoknak. A sejk száz százalékban megvenné a klubot, és további befektetésekkel tenné lehetővé, hogy jelentősen erősödjön az Erik ten Hag vezette csapat.

A hivatalosan meg nem erősített hírek szerint Jim Ratcliffe csak hatvan százalékét venné meg a tulajdonjogoknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik