Chelsea: az angol műsorvezető győzte meg Boehlyt Lampard kinevezéséről?

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.12. 12:25
null
James Corden szerint ő győzte meg Todd Boehlyt Frank Lampard kinevezéséről, de a klubikon nehezen hiszi el az elhangzottakat (Fotó: Getty Images)
A Sky Sports értesülései szerint az angol Chelsea résztulajdonosa, Todd Boehly az angol műsorvezető, James Corden tanácsára nevezte ki menedzsernek az idény végéig a csapatot 2019 és 2021 között már irányító Frank Lampardot, ám a 106-szoros válogatott középpályás nehezen hiszi, hogy így történt volna.

Mint ismert, az Aston Villa elleni hazai vereség után a Chelsea menesztette a szeptemberben kinevezett Graham Pottert a menedzseri tisztségből, majd azidény végéig megbízott vezetőedzőnek azt a Frank Lampardot nevezte ki, aki 2019 és 2021 között már irányította a londoni „kékeket”.

Lampard kinevezése előtt a hírek szerint a klub résztulajdonosa, Todd Boehly az angol műsorvezetőtől, James Cordennel folytatott beszélgetése után nevezte ki a klubikont.

A 106-szoros angol válogatott középpályás a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt beszélt az értesülésről, s hirtelen csak úgy reagált: „Hűha.”

„Láttam James Corden főcímét, és egyáltalán nem tudom, hogy ez igaz-e vagy sem. Todd Boehly és a Chelsea Football Club tulajdonosainak sikerét látva, azt gondolom, tiszteletben kell tartanunk, hogy ők nem egy személyes beszélgetés alapján döntenek személyi kérdésekről” – fogalmazott Lampard.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik