Kép: ez igen! Gyászoló követőjét vigasztalta Harry Kane

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.04. 18:21
null
Kedves gesztussal segített nehézségekkel küzdő szurkolójának Harry Kane (Fotó: AFP)
Nemcsak a pályán, azon kívül is nagyszerű dolgokat tesz a Tottenham játékosa, Harry Kane. A Spurs támadója vasárnap a mentális egészségről szóló videót osztott meg hivatalos Twitter-oldalán, amelyhez egy gyászoló felhasználó is hozzászólt, bár vélhetően nem nagyon várt választ. Kane azonban máshogy gondolta, és bátorító üzenettel reagált.

A Nick nevű felhasználó azt írta, egy hónapon belül testvérét és édesapját is elvesztette, így mentális egészség szempontjából elég mélyen van.

Kane erre így reagált: „Szia Nick, sajnálom, hogy nehéz időszakon mész keresztül. Ne feledd, hogy nem vagy egyedül, segíthet, ha másokkal is beszélsz a problémádról.”

„Köszönöm a választ! Édesapám 88 éves volt, és téged tartott a valaha volt egyik legjobb Spurs-játékosnak. Sokat jelent a reakciód” – írta erre a felhasználó.

Kane még erre is válaszolt: „Semmiség. Kedves az édesapádtól, hogy így gondolta.”

Apróság, de két rövid üzenettel egy kicsit jobb kedvre deríthette a gyászoló Nicket Harry Kane.


Kane eredeti bejegyzése

Harry Kane on Twitter

Mental health is just as important as physical health. In my new video series with @harrys I sat down with sports psychiatrist Dr Steve Peters to talk about it in detail. Watch the series here - https://t.co/ilGFZCaZYU #IAmNotAfraid https://t.co/7GjKONnr2r


A hozzászóláslánc

Noz Ahmed on Twitter

Interacting like this merely takes a minute or two from someone's day. Kane replying to a fan whose mental health has quickly plummeted has given that person something to smile about today. A small but great gesture. Class act is our Harry.




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik