FFT: pályáról a kórházba – David Silva legkeményebb éve

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.15. 16:10
David Silva kulcsszerepet játszott abban, hogy a Manchester City 2018-ban ismét bajnok lett. Pedig a passzmester nem is azzal foglalkozott a legtöbbet, ami a pályán történt. A játékos a FourFourTwo-nak mesélt.

Van olyan, hogy egy szó egészen a szívedig hatol. „Meses” – szakít félbe David Silva. Hónapok. Végig bennünket néz, de amikor bal kezével végigsimítja borostáját, meglátjuk a tetoválását, amely egy csecsemőt ábrázol, mellette pedig ez áll: „Nem adom fel!”.David Silva. Hónapok. Végig bennünket néz, de amikor bal kezével végigsimítja borostáját, meglátjuk a tetoválását, amely egy csecsemőt ábrázol, mellette pedig ez áll: „Nem adom fel!”.

„Ezek voltak életem legrosszabb hónapjai.” Nem napjai, nem hetei, hónapjai. Próbálunk válaszolni valamit. Hogyan tegyen fel az ember kérdést valakinek, aki azzal töltötte az elmúlt évét, hogy oda-vissza járt Manchester és egy valenciai kórház között, hogy együtt lehessen kisfiával, aki három hónappal korábban született, 2017 decemberében?

David Silva nagyon ritkán ad exkluzív interjút, a FourFourTwo-nak azonban megtette, ateljes cikket elolvashatjátok ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik