PL: De Gea maradása már csak pénz kérdése – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2018.11.29. 06:59
null
De Gea egyre közelebb a szerződéshosszabbításhoz (Fotó: AFP)
Ugyan az elmúlt hetekben több európai topklubbal is szóba hozták, egybehangzó brit értesülések szerint hamarosan megszülethet az egyezség David de Gea és a Manchester United között, melynek értelmében a spanyol kapus meghosszabbítja szerződését az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő együttessel.

David de Gea 2011 nyarán érkezett Manchesterbe, azóta egy-egy rövidebb időszakot leszámítva a csapat biztos pontja. Jelenlegi szerződése szerint mintegy 250-275 ezer fontot vihet haza hetente, ám ami a Manchester United drukkerek számára ennél jóval aggasztóbb: a megállapodás 2019 nyarán lejár, s bár tartalmaz egy egyéves opciót, ha nem sikerül megállapodni a hosszabbításról, vélhetően az éved végén távozik az Old Traffordról.

A Daily Mail most arról számolt be, a kapus és a manchesteri klub képviselői közelednek a megállapodáshoz, ehhez azonban az kell, hogy a United a legjobban kereső játékosai szintjére emelje De Gea fizetését is. Jelenleg a chilei Alexis Sánchez kapja a legnagyobb összeget a manchesteri öltözőben, lapértesülések szerint 350 ezer fontért lőhetné a gólokat…

De Geát korábban a Paris Saint-Germainnel és a Juventusszal hozták szóba, ám többször is kijelentette, ha rajta múlik, örömmel marad Manchesterben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik