MU: újabb fordulat? Rooney ügynöke Kínában tárgyal – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.23. 09:01
null
Lehet, hogy Wayne Rooney már nem sokáig lesz az MU csapatkapitánya (Fotó: AFP)
A Sky Sports értesülései szerint Wayne Rooney ügynöke, Paul Stretford Kínában tárgyal a Manchester United angol válogatott támadójának lehetséges átigazolása kapcsán.

 

A 31 esztendős futballista esetleges februári klubváltásáról korábban beszámoltunk, szerdán azonban ellentétes információk láttak napvilágot, és ekkor már a Sky Sports is arról írt, hogy Rooney a szezon végéig biztosan marad az MU-nál.

Csütörtök reggel azonban újabb fordulatot vett az ügy, a legfrissebb hírek szerint ugyanis a Manchester United és az angol válogatott gólrekorderének ügynöke, Paul Stretford Kínában tárgyal a kérőkkel a mielőbbi megegyezés érdekében.

Az ázsiai országból a Kuangcsou Evergrande, a Pejcsing Kuoan, a Csiangszu Szuning és a Tiencsin Csüancsien érdeklődik Rooney iránt. Utóbbi együttes vezetőedzője, Fabio Cannavaro kijelentette, valóban tárgyaltak a klasszis játékossal, de ajánlatot nem tettek érte, mivel nem illeszkedne a játékstílusukba.

A Sky Sports hozzáteszi, a kínai átigazolási időszak keddi zárása előtt nem valószínű, hogy Rooney ügyében megszületne a megegyezés.

A Manchester United játékosa az elmúlt két hónapban csak háromszor került be az MU kezdőcsapatába, míg február elseje óta izomsérülés miatt egyszer sem lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik