HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.02.22 09:56 Frissítve: 2017.02.23 00:37

Kína: Cannavaro megszólalt, eldőlt Rooney jövője?

A kínai első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Tiencsin Csüancsien vezetőedzője, Fabio Cannavaro elárulta, hogy voltak puhatolózások Wayne Rooney átigazolásával kapcsolatban, azonban nem a Manchester United támadója a fő célpontja a klubnak.

HIRDETÉS

 

„Felvettük a kapcsolatot Rooneyval, de csak csevegtünk, mivel nem illeszkedne a játékstílusunkba. Az igazság az, hogy Aubameyanggal tárgyaltunk komolyabban, sajnos a Borussia Dortmund elutasította az ajánlatunkat, mert szükség van rá a Bajnokok Ligájában. Az elsődleges célpont továbbra is Kalinic, jelen pillanatban azonban elég nehéz lenne elhozni” – mondta Fabio Cannavaro a Tiencsin Tv-nek.

 MESÉS AJÁNLAT KÍNÁBÓL

Bár a Sky Sports szerint Rooney nem távozik télen, a The Sun úgy tudja, hogy az angol játékos egészen mesés, heti 1 millió fontos fizetést garantáló ajánlatot kapott, ami a jelenlegi fizetésének négyszeresét jelentené.

Kalinic egyébként nemrégiben jelentette ki, hogy egyelőre esze ágában sincs távozni a Fiorentinától, míg Aubameyang inkább a Real Madrid felé kacsingat.

Ami Rooneyt illeti, bár a korábbi hírek arról szóltak, hogy az angol támadó még a mostani téli átigazolási időszakban Kínába távozhat, a Sky Sports legújabb információi szerint valószínűtlen, hogy a futballista februárban elhagyja a „vörös ördögöket”.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.25 15:19:55

Minden más foci nemzetisport.hu

A legtöbb szereplő ezúttal sem egyedül, hanem többnyire párjával, családjával együtt érkezett.

HIRDETÉS
HIRDETÉS