Kína: Cannavaro megszólalt, eldőlt Rooney jövője?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.22. 09:56
A kínai első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Tiencsin Csüancsien vezetőedzője, Fabio Cannavaro elárulta, hogy voltak puhatolózások Wayne Rooney átigazolásával kapcsolatban, azonban nem a Manchester United támadója a fő célpontja a klubnak.

„Felvettük a kapcsolatot Rooneyval, de csak csevegtünk, mivel nem illeszkedne a játékstílusunkba. Az igazság az, hogy Aubameyanggal tárgyaltunk komolyabban, sajnos a Borussia Dortmund elutasította az ajánlatunkat, mert szükség van rá a Bajnokok Ligájában. Az elsődleges célpont továbbra is Kalinic, jelen pillanatban azonban elég nehéz lenne elhozni” – mondta Fabio Cannavaro a Tiencsin Tv-nek.Fabio Cannavaro a Tiencsin Tv-nek.

MESÉS AJÁNLAT KÍNÁBÓL

Bár a Sky Sports szerint Rooney nem távozik télen, a The Sun úgy tudja, hogy az angol játékos egészen mesés, heti 1 millió fontos fizetést garantáló ajánlatot kapott, ami a jelenlegi fizetésének négyszeresét jelentené.

Kalinic egyébként nemrégiben jelentette ki, hogy egyelőre esze ágában sincs távozni a Fiorentinától, míg Aubameyang inkább a Real Madrid felé kacsingat.

Ami Rooneyt illeti, bár a korábbi hírek arról szóltak, hogy az angol támadó még a mostani téli átigazolási időszakban Kínába távozhat, a Sky Sports legújabb információi szerint valószínűtlen, hogy a futballista februárban elhagyja a „vörös ördögöket”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik