MU: LvG nem hagyja, hogy a tini tehetség elszálljon magától

Vágólapra másolva!
2016.03.27. 12:48
null
Marcus Rashford nem öltözhet az MU-val (Fotó: Mirror)
Marcus Rashford nincs könnyű helyzetben a Manchester Unitednél, már ami a felnőtt csapatba való beilleszkedését illeti. Vagy mégis? Az MU tizennyolc éves tehetsége lenyűgözte Louis van Gaalt, azonban a The Sunday People információi szerint a menedzser nem engedi, hogy a tini a nagy csapattal azonos helyiségben öltözzön.

A cikk szerzője szerint Louis van Gaal és stábja az akadémisták érdekében rendelte el ezt a szabályt, mert nem szeretnék, hogy a nagy csapat befolyással legyen a fiatalok hozzáállására.

„Nem szabad, hogy Marcus Rashford megváltozzon azáltal, hogy az első csapat öltözőjében készül a Manchester United edzéseire” – hivatkozik a lap a holland szakemberre, aki határozottan kiáll és ragaszkodik pedagógiai elvei mellett, miszerint az akadémisták – köztük Rashford, Guillermo Varela, James Weir, Joe Riley, Donald Love és Regan Poole – Rooneyéktól elkülönülve, a saját korosztályuk öltözőjében készüljenek az edzésekre.

Van Gaal, Ryan Giggs és az akadémia új igazgatója, Nicky Butt célja, hogy a fiatal tehetségek ne szálljanak el, egójukat a földön tartsák azáltal, hogy nem kapják meg azonnal az első csapat kiváltságait.

Az említett játékosok természetesen az MU első csapatának edzésén vesznek részt, viszont a szabály vonatkozik az étkezésekre is, a fiúk külön esznek Rooneyéktól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik