Chelsea: Terry gyászol, meghalt a kedvenc szurkolója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.22. 12:16
null
Fotó: dailyrecord.co.uk
John Terryt érzékenyen érintette fiatal szurkolójának vasárnapi halálhíre. A Chelsea csapatkapitánya egy éve találkozott a huszonegy éves, méhnyakrákban szenvedő lánnyal, aki akkor még bizakodva osztotta meg Twitterén a közös képüket.

Kirstie Wilsonnál tizenhét évesen diagnosztizálták a betegséget, amelyről úgy tűnt, csak egy rossz emlék marad, azonban a rák kiújult a szervezetében.

A Chelsea labdarúgójával egy éve találkozott a lány, aki a közös fotójukat azonnal megosztotta a Twitteren: „Teljesen feldobott, most találkoztam John Terryvel. El sem hiszem. Mindjárt elájulok…”



A Chelsea-szurkoló háromszor is járt kontrollon, de akkor azt mondták, semmi komoly, a fájdalmai majd elmúlnak. A negyedik alkalommal azonban kiderült, nagy a baj…

„Minden tünetem adott volt, de mivel csak tizenhét voltam, az orvosok figyelmen kívül hagyták az aggodalmaimat” – mesélte korábban Kirstie a betegsége kezdetét.

Januárban pozitívan nyilatkozott az állapotáról és aktívan részt vett a méhnyakrák elleni kampányban.

Kirstie végig pozitív volt. Fotó: dailyrecord.co.uk
Kirstie végig pozitív volt. Fotó: dailyrecord.co.uk

Azonban a rák átterjedt más szerveire is, beleértve a máját, így végül a kemoterápiával is felhagytak nála.

Fotó: dailyrecord.co.uk
Fotó: dailyrecord.co.uk

„Hallottam a hírt, rettenetes és szívszorító. Hihetetlen fiatal volt. Mindenképpen felveszem a kapcsolatot Kirstie családjával” – osztotta meg gondolatait John Terry az Instagramon.

Terry elmondta, hogy tisztelte a fiatal lányt a bátorsága miatt, hiszen az utolsó orvosi konzultációk során tisztában volt azzal, hogy a fájdalom csak erősebb lesz, mégis méltósággal viselte a betegségét.

Fotó: dailyrecord.co.uk
Fotó: dailyrecord.co.uk
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik