Manchester City: Argentínából érkezik Pellegrini utóda?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.10. 07:35
Alejandro Sabella, az argentin labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya azt állítja, megkereste őt a Manchester City, hogy a nyáron vegye át a menedzseri posztot a klubnál.

A világbajnoki ezüstérmes szakvezető a Sao Paulótól már kapott vezetőedzői ajánlatot, de mivel a manchesteri klub is megkereste, két hét gondolkodási időt kért a brazil együttestől.

Manuel Pellegrini jövőjéről egyre több a találgatás, mivel valószínűleg trófea nélkül marad a City. A bajnokságban lecsúszott a negyedik helyre – éppen a városi rivális United előzte meg Sergio Agüeróékat –, és a Bajnokok Ligájából is kiesett, a nyolcaddöntőben 3–1-es összesítéssel maradt alul a Barcelonával szemben.

Brazil lapértesülések szerint azonban a 60 éves tréner részéről a Manchester Cityvel való tárgyalás csak egy taktika, hogy még kedvezőbb ajánlatot tudjon kicsikarni a Sao Paulótól. Sabella az argentin válogatott előtt az al-Dzsazirát (Egyesült Arab Emírségek) és az Estudiantest irányította.

Az angol sajtó megemlítette a további lehetséges jelölteket is: Mauricio Pochettino (Tottenham), Carlo Ancelotti (Real Madrid) és Frank de Boer (Ajax), de közülük a londoniak menedzsere a legesélyesebb Pellegrini posztjára.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik