MU: a szezon elején berobbant, most szerződést hosszabbított

Vágólapra másolva!
2015.02.26. 14:26
Tyler Blackett 2017-ig meghosszabbította szerződését a Manchester United labdarúgócsapatával. A 20 éves védő megállapodása tartalmaz egy opciót, melynek értelmében a kontraktus további egy évvel megtoldható.

A Manchester United akadémiáján nevelkedő Blackett 2014 augusztusában, a Swansea elleni hazai bajnokin debütált az MU első csapatában – amelyben azóta további kilenc tétmérkőzésen lépett pályára –, de amióta a szezon elején sérüléssel bajlódó posztriválisok felépültek, kevés szerephez jut.

„Nagyon örülök, hogy meghosszabbítottam a szerződésemet. Egész életemben United-szurkoló voltam, nyolcéves korom óta a klub alkalmazásában állok. Hogy az MU utánpótlásbázisára kerültem, és ebben az idényben bemutatkozhattam, egy álmom vált valóra. A menedzser, az edzők és a játékostársak segítségével folyamatosan fejlődni szeretnék” – mondta az aláírás után Blackett.

„Nagy lehetőségek rejlenek benne. A legjobb klubnál futballozik ahhoz, hogy egy nagyszerű védő váljon belőle” – nyilatkozta Louis van Gaal menedzser.

Nem sokkal később a Manchester United bejelentette, hogy Reece James szerződését is meghosszabbította. A „vörös ördögök” hivatalos honlapja arról nem számolt be, hogy az ebben a szezonban egy FA-kupa- és egy Ligakupa-mérkőzésen pályára lépő védő mennyi időre kötelezte el magát a klubhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik