Videó: a Pool belgája befűzte Bainest, üzent Rodgersnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.24. 16:00
Divock Origi, a francia Lille-nek kölcsönadott Liverpool-csatár az Everton elleni csütörtöki Európa-liga mérkőzésen ismételten jelezte, a közeljövőben örömmel megoldaná a bajnokságban és a BL-ben is bukdácsoló angol klub csatárgondjait.

A nyáron az AC Milantól szerződtetett Mario Balotelli gyengén kezdte és pocsékul folytatta a 2014–2015-ös szezont a Liverpoolban, angol források szerint már januárban távozhat. A Lille-ben remeklő Divock Origi mindeközben a lehetőségre vár, hogy az angol bajnokságban is bizonyítson. Mario Balotelli gyengén kezdte és pocsékul folytatta a 2014–2015-ös szezont a Liverpoolban, angol források szerint már januárban távozhat. A Lille-ben remeklő Divock Origi mindeközben a lehetőségre vár, hogy az angol bajnokságban is bizonyítson.

A 19 éves belga válogatott csatár – aki a brazíliai világbajnokságon egy góllal és egy gólpasszal már letette névjegyét – a nyáron 2019-ig írt alá szerződést a Liverpoollal, de a klub azonnal vissza is küldte a feladóhoz, azaz egy évig kölcsönben a Lille-nél maradt.

A jelenlegi szezonban hét bajnokin (Ligue 1) három gólja és két gólpassza van, átlagban 73 percenként vállal szerepet egy találatban. Csütörtök este az Everton ellen nem talált a hálóba, de a Premier League legjobb balhátvédje, Leighton Baines ellen bemutatott pimasz cselével újból felhívta magára a figyelmet és valamelyest talán megnyugtatta a Balotelli miatt mérgelődő Liverpool-drukkereket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik