Liverpool: Balotellinek 68 napja maradt, különben vége

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.24. 14:20
Bár a Liverpool részéről nem nyert megerősítést, angol napilapok utolsó oldalaikon egybehangzóan írják, Mario Balotellinek januárig maradt ideje, hogy biztossá tegye helyét a Liverpool keretében. Ha ez az idő nem lesz elég az olasz csatárnak, a klub a téli átigazolási időszakban szinte biztosan megválik tőle.

Balotelli erősen felejthető szezonkezdeten van túl, a gólok nem jönnek új együttesénél, és a magatartása is kifogásolható, ahogy az a Real Madrid elleni BL-mérkőzés félidejében tapasztalható volt. Balotelli erősen felejthető szezonkezdeten van túl, a gólok nem jönnek új együttesénél, és a magatartása is kifogásolható, ahogy az a Real Madrid elleni BL-mérkőzés félidejében tapasztalható volt.

A The Mirror, a The Times,a The Sun, a The Telegraph, a The Express és a Guardian is januári ultimátumról ír pénteki számában, a Mirror ki is számolta, hogy mindössze 68 napja van a nyáron a Milantól érkező csatárnak a bizonyításra. Ha nem él ezzel, végleg elfogyhat Brendan Rodgers menedzser – már most is kevés – türelme.

Balotelli helyzetén az sem segít, hogy csütörtökön a rend őreivel is meggyűlt a baja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik