Southampton: távozni akar a csapat legjobbja, várja a Pool

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.03. 08:07
Adam Lallana, az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Southampton csapatkapitánya a BBC Sport értesülései szerint bejelentette a klub vezetőinek, hogy távozni kíván a nyári átigazolási időszakban. A Liverpool 25 millió fontot ajánl a 27 éves, világbajnoki kerettag játékosért.

A southamptoni nevelésű támadó középpályást az angol labdarúgó-szakszervezet beválasztotta a 2013–14-es Premier League év csapatába, a szurkolók és játékostársai szerint is ő volt a Soton legjobbja az idényben.az angol labdarúgó-szakszervezet beválasztotta a 2013–14-es Premier League év csapatába, a szurkolók és játékostársai szerint is ő volt a Soton legjobbja az idényben.

Az angol nemzeti csapattal Miamiban tartózkodó játékos a BBC szerint hivatalos, írásos átigazolási kérelmet még nem nyújtott be, ám közölte a vezetőkkel távozási szándékát. A Mauricio Pochettino távozását követően menedzsert kereső Southampton az új szakvezető kinevezéséig nem szeretne újabb kulcsjátékostól megválni – a „veszteséglistán” egyelőre Rickie Lambert szerepel, aki hétfőn aláírt a Liverpoolhoz. A Pool Lallanát is vinné, de Brandan Rodgers menedzser nem hajlandó 25 millió fontnál többet fizetni a középpályásért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik