Tottenham: megegyeztek a Valenciával Soldadóról?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.28. 14:46
Sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli Tottenham Hotspur labdarúgócsapata megegyezett a Valenciával Roberto Soldado átigazolásáról. A londoniak állítólag hajlandóak kifizetni a 28 éves spanyol csatár kivásárlási árát (26 millió font), aki már a jövő héten aláírhatja szerződését a Premier League-ben szereplő klubbal.

A Tottenham Christian Bentekét szerette volna megszerezni az Aston Villától, ám kifutott a határidőből, miközben a belga válogatott támadó szerződést is hosszabbított a birminghami egylettel, így a terv füstbe ment.

Az új kiszemelt ezután Roberto Soldado lett, az angol klub hetek óta „ostromolta” a Valenciát a válogatott támadó miatt. A Cadena SER rádió szerint a megegyezés megszületett, méghozzá telefonon: Franco Baldini, a Tottenham elöljárója szombat éjszaka minden részletet leegyeztetett a Valencia elnökével, Amadeo Salvóval.

A „sarkantyúsok” kifizetik Soldado kivásárlási árát (26 millió font), de csak két részletben: az elsőt augusztus harmadikáig, a másodikat később.

Az átigazolás hírét a Valencia korábbi igazgatója, Antonio Sese is megerősítette: „Azt mondták, Roberto Soldado hamarosan átigazol, kifizetik a kivásárlási árát. Nagyszerű döntés a Valencia vezetőségétől” – írta a Twitteren a klubhoz közel álló Sese.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik