Liverpool: már Suárez utódját is kiszemelték - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.07.22. 15:59
A spanyol AS értesülései szerint a Liverpool labdarúgócsapata kezd lemondani Luis Suárez megtartásáról, és már felvették a kapcsolatot a Valenciában szereplő Roberto Soldadóval, arra az esetre, ha az uruguayi a távozás mellett dönt.

„Ha nem kapunk egy olyan ajánlatot, amely a klub vezetése szerint is elfogadható Suárezért, akkor a csatár Liverpoolban marad, mivel továbbra is fontos része a csapatunknak” – fogalmazott Brendan Rodgers, a liverpooliak menedzsere, aki szerint 64 millió eurót ér támadója.aki szerint 64 millió eurót ér támadója.


Az AS ellenben ezzel arról ír, hogy a „vörösök” már az uruguayi csatár utódját is megtalálták a Valenciában futballozó Roberto Soldado személyében, amivel pedig Suárez nagyon közel került ahhoz, hogy a következő hetekben lezáruljon az ügye, és a Real Madrid játékosa legyen.

Az uruguayi miután kihagyta csapata ázsiai túráját, most csatlakozott a kerethez, és Ausztráliában készül a Melbourne Victory elleni szerdán 12 órakor kezdődő felkészülési mérkőzésre.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik