Liverpool: Melbourne-ben csatlakozott a kerethez Suárez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2013.07.21. 11:20
Luis Suárez vasárnap megérkezett Melbourne-be, ahol a Liverpool szerdán az ausztrál élvonalban szereplő Melbourne Victory ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen. Ám korántsem biztos, hogy az uruguayi támadó ott lesz társaival a gyepen.

Suárez azóta nem találkozott a Liverpool vezetőivel, hogy a Konföderációs Kupát megelőzően azt nyilatkozta, el akarja hagyni Angliát, ahol a labdarúgó-társadalom és a sajtó egyáltalán nem tiszteli. Melbourne-ben leülhet Brendan Rodgers menedzserrel ésIan Ayre igazgatóval, akik megpróbálják meggyőzni, hogy a következő szezonban is maradjon az Anfielden.azt nyilatkozta, el akarja hagyni Angliát, ahol a labdarúgó-társadalom és a sajtó egyáltalán nem tiszteli. Melbourne-ben leülhet Brendan Rodgers menedzserrel ésIan Ayre igazgatóval, akik megpróbálják meggyőzni, hogy a következő szezonban is maradjon az Anfielden.

„Luis iderepül, találkozunk. Mindig támogattam őt, s bár megértem, azt el kell fogadnia, hogy a mi alkalmazottunk, tőlünk megy a pénz a bankszámlájára" – mondta Rodgers, aki nemrég visszautasította az Arsenal 30 millió fontos ajánlatát, és kijelentette, csak az a klub viheti el Suárezt, aki legalább annyit fizet, mint a PSG Edinson Cavaniért a Napolinak: azaz 64 millió eurót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik