Man. City: a kiszemelt brazil szívesen aláírna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.07. 11:29
Fernandinho, az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot a minap úja megnyerő Sahtar Doneck brazil középpályása csapata legutóbbi sajtótájékoztatóján kommentálta a Manchester City érdeklődéséről szóló híreket, és elmondta: jelentős előrelépés lenne számára, ha a Premier League-be igazolhatna.

„A világ egyik legjobb csapatában szerepelhetnék, és úgy gondolom, ha csatlakoznék a Cityhez, megnőnének az esélyeim, hogy bekerüljek a brazil válogatott keretébe a világbajnokságra. Az ukrán ligában soha nem vennének észre" – mondta Fernandinho.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Sky Italia szerint a brazil játékos a nyáron 23 millió fontért érkezik majd a manchesteri klubhoz.

„Angliában rengeteg a nagy tudású szakember, így ha ők is engem akarnak, az hatalmas dicséret, és ez motivál engem. A Premier League nagyszerű, a Manchester City pedig hatalmas klub, ezért szinte minden csapattársam azt tanácsolta, hogy lépjek tovább és igazoljak Angliába" – tette hozzá a huszonhét éves játékos.

Fernandinho 2005-ben került az ukrán élvonalban szereplő Sahtarhoz, ahol az elmúlt években rendre alapembernek számított. Az irányító középpályás a 2012–2013-as bajnoki szezonban eddig huszonhárom mérkőzésen lépett pályára, és ezeken kétszer talált be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik