Chelsea: Benítez a Man. City elleni zakóval búcsúzott

Vágólapra másolva!
2013.05.26. 10:32
null
Torresék ismét kikaptak a Man. Citytől (Fotó: Reuters)
A Manchester City labdarúgócsapata 5–3-ra legyőzte a Chelsea-t felkészülési mérkőzésen New Yorkban. A két angol együttes összecsapásán Samir Nasri és Ramires is duplázott, Rafael Benítez utoljára ült a londoni alakulat kispadján, a hírek szerint a Real Madridtól távozó José Mourinho váltja.

A Manchester City egy eladott labdából már az ötödik percben megszerezte a vezetést Gareth Barry találatával, majd James Milner, Edin Dzeko és a duplázó Samir Nasri is feliratkozott a góllövők listájára. A Chelsea-nél Ramires jutott két találatig, Juan Mata szerezte a fővárosiak harmadik gólját.

Az angol bajnoki ezüst- és bronzérmes csatájára 39 462 néző váltott jegyet.

Rafael Benítez ezen a mérkőzésen ült utoljára a Chelsea kispadján, utódját még nem nevezte meg a londoni klub, a hírek szerint José Mourinho lesz az.

A mérkőzés összefoglalója

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Manchester City–Chelsea 5–3

Chelsea: Hilario (Cech, a szünetben) – Azpilicueta, Christensen, David Luíz (Mata, 61.), Ake – Ramires, Mikel, Loftus-Cheek (Ferreira, 42.), Oscar (Benajun, 66.) – Torres, Ba
Manchester City: Hart (Wright, a szünetben) – Zabaleta (Maicon, a szünetben), Kompany (Lescott, a szünetben), Boyata, Kolarov – Y. Touré (Rodwell, a szünetben), Barry – D. Silva (Milner, a szünetben), Agüero (Razak, a szünetben), Nasri – Tévez (Dzeko, a szünetben).
Gólszerzők: Barry (3.), Nasri (29., 74.), Milner (55.), Dzeko (84.), ill. Ramires (46., 69.), Mata (82.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik