Manchester City: Tévez Maradona nyomdokaiba léphet a télen

Vágólapra másolva!
2011.10.30. 12:00
A Napoli meg szeretett volna állapodni a Manchester Cityvel arról, hogy januártól Mario Balotelli a klubnál folytatja, de nem járt sikerrel – meglehet, „meg kell elégednie" Carlos Tévez játékjogával.

A Roberto Mancini City-menedzser által finoman szólva sem kedvelt, egyébként is elvágyódó Carlos Tévez árát a napokban alacsonyabbra szabták a manchesteriek (már 29 millió eurótól elvihető), és a hírek szerint elcserélhetik őt a Napolival Ezequiel Lavezzire, Edinson Cavanira vagy a játékmester Marek Hamsíkra.Carlos Tévez árát a napokban alacsonyabbra szabták a manchesteriek (már 29 millió eurótól elvihető), és a hírek szerint elcserélhetik őt a Napolival Ezequiel Lavezzire, Edinson Cavanira vagy a játékmester Marek Hamsíkra.

A gond mindössze annyi, hogy az olaszok egyik topjátékosukat sem szeretnék elveszíteni. No és ne feledkezzünk meg a brazil Corinthiansról sem, hiszen ez a klub sem tett még le Tévez januári megszerzéséről.

Tévez számára komoly motiváció lehet, hogy első számú kedvence, Diego Maradona egykori klubjában, a Napoliban folytathatja.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik