Zlatan Ibrahimovic „már nincs a piacon”, a Chelsea mégis szeretné

Vágólapra másolva!
2009.07.12. 12:16
Az Internazionale bosnyák származású svéd támadója, Zlatan Ibrahimovic már „nincs a piacon” – állítja Massimo Moratti, az olasz csapat elnöke. Ezzel szemben angol médiainformációk szerint a Chelsea igen sokat áldozna rá, hogy megszerezze a futballista játékjogát.
Még nem tudni, hogy hol folytatja Zlatan?
Fotó: Imago (archív)
Még nem tudni, hogy hol folytatja Zlatan?
Még nem tudni, hogy hol folytatja Zlatan?
Fotó: Imago (archív)
Még nem tudni, hogy hol folytatja Zlatan?

Korábban úgy tűnt, az Inter megválhat legnagyobb értékétől, Zlatan Ibrahimovictól. A sztárcsapatok természetesen sorban állnak a jelenkor egyik legjobb támadójáért, ám sem a Barcelona, sem a Real Madrid, sem a Manchester United nem tudta, illetve nem akarta megadni a milánóiak által óhajtott, 70 millió euró körüli összeget.

Massimo Moratti, az Inter elnöke ki is jelentette: Zlatan nem eladó. „Zlatan Ibrahimovic már nincs a piacon” – nyilatkozta Moratti a Sky televíziónak.

Csakhogy angol sajtóértesülések szerint még egy csapat, a Chelsea is bejelentkezett a játékosért. Roman Abramovics tulajdonos ráadásul kész megadni a fent említett összeget, sőt az ügyletbe Decót és Ricardo Carvalhót is bevenné, akik így – ha az Interbe távoznának a londoniaktól – újra José Mourinho kezei alatt futballozhatnának.

A svéd csatár a News of the Worldnek adott nyilatkozatában dicsérte is rendesen a londoni alakulatot.

„Tisztában vagyok vele, hogy a Chelsea is meg akar szerezni, ami nagyon hízelgő rám nézve. Az egyik legjobb csapat a világon, a Premier League pedig az egyik legjobb bajnokság. Nem a pénz a legfontosabb, döntésemet annak alapján hozom meg, hogy mi lesz a lehető legjobb számomra. Csak azt a kérdést teszem fel magamnak, képes leszek-e abban a ligában, illetve csapatban is maradandót alkotni, ahová igazolok” – állította magát döntéshelyzet elé Ibra.

Erre a kérdésre pedig csak a jövő adhat választ.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik