Tévez: Másfél éve várok, úgyhogy ha jó ajánlatot kapok, eligazolok

Vágólapra másolva!
2009.01.07. 07:29
Carlos Tévez, a Manchester United támadója kifakadt. Az argentin csatárnak elege lett abból, hogy a „vörös ördögök” nem akarják meghosszabbítani a szerződését. Tévez elmondta: másfél éve vár, de eddig semmilyen ajánlatot nem kapott a klubjától, ezért megfelelő ajánlat esetén távozik.
Tévez (balra) türelme fogytán
Fotó: Reuters
Tévez (balra) türelme fogytán
Tévez (balra) türelme fogytán
Fotó: Reuters
Tévez (balra) türelme fogytán

Mint ismeretes, Carlos Tévez szerződése a nyáron lejár a Manchester Unitednél, de a két fél eddig nem egyezett meg a hosszabbításról. Az argentin támadó a Buenos Aires-i Radio del Plata adásában kifejtette, hogy eddig semmilyen ajánlatot nem kapott a „vörös ördögök” vezetőitől.

„Szeretnék továbbra is a Manchester Unitedban futballozni, de a klub eddig nem tett ajánlatot, pedig már másfél éve várok – fogalmazott Tévez. – Ha jön egy csapat, és öt évre szóló szerződést kínál, akkor biztosan elfogadom.”

Tévez elmondta azt is, Sir Alex Ferguson nem mondott igazat, amikor azt állította, hogy a csatár visszautasította az MU kezdeményezését.

„Nagyon nem tetszik, hogy Ferguson azt állította, nem fogadtam el a klub ajánlatát, mivel sem az ügynökömet, sem engem nem kerestek meg – mondta a támadó. – Egyelőre semmi biztosat nem jelenthetek ki a jövőmről. A United vezetői tudják, mennyit kell fizetniük, ha azt akarják, hogy maradjak.”

„A lényeg: azt szeretném, hogy mindenki tisztában legyen vele, eddig semmilyen ajánlatot nem kaptam – nyomatékosította Tévez. – Nem szeretem, amikor megtévesztik a szurkolóinkat, akik minden meccsen megmutatják, mennyire szeretnek. Az utolsó európai szerződésemet írom alá a közeljövőben, aztán – négy-öt év múlva – visszatérek a Boca Juniorshoz.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik