Didier Drogba elismerte, kihűlt a futball iránti szenvedélye

Vágólapra másolva!
2008.12.30. 16:35
A Chelsea elefántcsontparti támadója érdekes nyilatkozatot tett a France Football magazinnak, amelyben arról beszél, hogy ebben a szezonban már nincs akkora lelkesedés a játékában, mint a korábbiakban.
Didier Drogba (balra): valami nem a régi...
Fotó: Imago
Didier Drogba (balra): valami nem a régi...
Didier Drogba (balra): valami nem a régi...
Fotó: Imago
Didier Drogba (balra): valami nem a régi...

„A múlt nyár óta nem tudok a futballra koncentrálni úgy, mint korábban, kihűlt bennem a tűz. Először a karrierem során kiégtem, egyszerűen elvesztettem a futball iráni szenvedélyemet ” – fogalmazott a tekintélyes francia szaklapnak a támadó, aki a „kiégés” okaira nem tért ki.

Drogba arról is beszélt, hogy megérti menedzserét, Luiz Felipe Scolarit, amiért a csatárposzton a góllövőlista vezetőjét, Nicolas Anelkát favorizálja a kezdőcsapatban.

„Jelenleg az a legjobb, ha csendben maradok. Attól még, hogy több mint négy éve itt vagyok, nincs jogom óhajokat megfogalmazni a kezdő tizenegyet illetően” – mondta Drogba, aki amellett, hogy hatszor lépett pályára csereként, csupán háromszor került a kezdőcsapatba a Chelsea 2008–2009-es bajnoki szezonjában.

„Jelen pillanatban van egy játékosunk, aki hatalmas akarattal játszik, és rendre betalál. Ki kell várnom a soromat” – mondta a jövőről az elefántcsontparti támadó, aki elfogadja helyzetét, azt azonban nem érti, hogy miért nem szerepelhet Anelka mellett a csapatban.

„Többször említettem már, hogy nagyon örülök Anelka érkezésének, de nem értem az edzőinket, miért félnek együtt játszatni minket.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik