A szezon végéig biztosan marad Kinnear; Denílson és Riise érkezhet

Vágólapra másolva!
2008.11.28. 13:50
A 2008–2009-es szezon végéig Joe Kinnear marad a Newcastle United csapatának menedzsere – tudatta közleményben az angol klub vezetősége. Kinnear elégedett játékosai munkájával, ám januártól újakkal frissítené a „szarkák” keretét.
Joe Kinnear mostantól hosszabb időre tervezhet
Fotó: Imago
Joe Kinnear mostantól hosszabb időre tervezhet
Joe Kinnear mostantól hosszabb időre tervezhet
Fotó: Imago
Joe Kinnear mostantól hosszabb időre tervezhet

Joe Kinnear szeptemberben ideiglenes jelleggel lett egy hónapig a szakmai munka irányítója, miután Kevin Keegan menedzser a klub vezetőségével való nézetkülönbségek miatt távozott a csapat éléről. Az egy hónapos kinevezést később meghosszabbították november végéig, és úgy tűnik, a klub tulajdonosa, Mike Ashley hosszabb távon Kinnearrel képzeli el a jövőt.

„Amióta a Newcastle Unitedhez érkeztem, igazán jól érzem magam. Nagyszerű a játékosokkal együtt dolgozni, és a szurkolók úgy fogadtak az első pillanattól kezdve, mintha otthon lennék” – olvasható a klub honlapján Kinnear reakciója.

A menedzser bízik benne, hogy a klub a kihívásoknak meg tud felelni, és egységben eredményt tudnak elérni. „Van már néhány jó játékos a klubnál, és remélhetőleg januárban tovább tudjuk erősíteni a keretet. Azon fogok dolgozni a vezetőkkel, hogy ez sikerüljön” – tudatta Kinnear.

Angol lapok az elmúlt napokban az arsenalos Denílsonnal és az AS Roma hátvédjével, John Arne Riisével hozták kapcsolatba a fekete-fehéreket. Egyelőre azt sem lehet tudni, hogy mi lesz az idény végén lejáró szerződésű labdarúgók, így Michael Owen, Nicky Butt és Steve Harper sorsa.

Mióta Kinnear átvette a csapat irányítását, a Newcastle a lehetséges 24 pontból tízet szerzett meg a bajnokságban. A „szarkák” jelenleg a 18. helyet foglalják el a tabellán.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik