Roy Keane után Tony Pulis is elmondta a véleményét Fülöp-ügyben

Vágólapra másolva!
2008.08.01. 16:44
Fülöp Márton átigazolása, illetve át nem igazolása ügyében mindenkinek megvan a maga véleménye. Ahogy már beszámoltunk róla, Roy Keane, a Sunderland menedzsere pofátlanságnak nevezte, hogy a Stoke végül nem igazolta Fülöpöt. Tony Pulis, a Stoke menedzsere visszautasította a vádakat, míg a Nemzeti Sport Online olvasói szerint Fülöp nem sokat vesztett azzal, hogy nem jött létre az üzlet.
Fülöp Márton két szék között a pad alá kerülhet?
Fotó: Imago (archív)
Fülöp Márton két szék között a pad alá kerülhet?
Fülöp Márton két szék között a pad alá kerülhet?
Fotó: Imago (archív)
Fülöp Márton két szék között a pad alá kerülhet?

„Nincs semmi különös abban, hogy nem igazoltuk Fülöp Mártont. Egyszerűen nem tudtunk megegyezni a menedzserével, és ezért nem jött létre a megállapodás” – fogalmazott Tony Pulis, az élvonalban újonc Stoke City menedzsere a The Sentinel című lapnak adott nyilatkozatában.

A szakember hozzátette, nem érti Roy Keane indulatait, aki csütörtökön pofátlannak nevezte a Stoke eljárását. A Sunderland menedzsere azt kifogásolta, hogy Tony Pulis azt követően mondott le Fülöp szerződtetéséről, hogy a két klubnak hosszú egyeztetések után sikerült megegyeznie a magyar kapus áráról.

„Mindenkit tiszteletben tartok a Sunderlandnél, Roy Keane pedig azt mond, amit akar, de tudomásul kell vennie, hogy a csapatunkkal kapcsolatos döntések kizárólag ránk tartoznak. Mi tudjuk, hogy mi a legjobb az együttesnek, és e szerint hozzuk meg döntéseinket. Most is ez történt” – fogalmazott Pulis .

Nos, mi olvasóink véleményét is megkérdeztük Fülöp Márton átigazolási ügyével kapcsolatban. A nap kérdése sorozatunk szavazói úgy látták, teljesen mindegy, hogy Sunderlandben vagy a Stoke-nál játszik-e Fülöp, mert állandó kezdő egyik együttesben sem lesz…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik