Roy Keane szerint a Stoke pofátlanul bánt Fülöp Mártonnal

Vágólapra másolva!
2008.07.31. 10:09
Címkék
Roy Keane, a Sunderland menedzsere megvédte magyar kapusát, Fülöp Mártont, és a Stoke Cityt hibáztatja az átigazolás meghiúsulásáért. A tréner elmondta, a magyar játékos nem sokkal kért többet, mint amennyit a „fazekasok” ajánlottak neki.
Keane szerint a Stoke pofátlanul bánt Fülöppel
Fotó: Action Images
Keane szerint a Stoke pofátlanul bánt Fülöppel
Keane szerint a Stoke pofátlanul bánt Fülöppel
Fotó: Action Images
Keane szerint a Stoke pofátlanul bánt Fülöppel

Sokáig szinte biztosnak tűnt, hogy Fülöp Márton a Sunderlandtől a Stoke Citybe igazol, de végül szerdán kiderült, hogy a magyar kapus nem tudott megegyezni a „fazekasokkal”, így marad jelenlegi csapatánál.

Roy Keane, a Sunderland menedzsere a Stoke Cityt hibáztatja a dolgok alakulása miatt. A mester szerint a klub elfogadhatatlanul viselkedett Fülöppel.

„A Stoke City szerződtette volna Fülöp Mártont, és ajánlatot is tett a magyar kapusnak – mondta Keane. – Fülöp egy kicsivel több pénzt kért, erre a Stoke azt mondta, hogy ennyi volt. Pofátlanság így bánni egy játékossal.”

Mint ismeretes, a Stoke időközben szerződtette a szabadon igazolható Thomas Sörensent, az Aston Villa dán válogatottját.

„Szívesen mentem volna Stoke-ba, ám miután a két klub megállapodott egymással, meglepő módon minden lelassult az ügyben" – mondta döntése után Fülöp Márton a Nemzeti Sportnak.

„A menedzserem tárgyalt a vezetőkkel, akik érzésünk szerint húzták az időt, és egyre inkább az lett a meggyőződésünk, hogy nem is akarják annyira a szerződtetésemet, mint korábban” – tette hozzá a válogatott kapus.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik