Peter Kenyon: Akár maradhatnak is a hármak, érkezhet Robinho

Vágólapra másolva!
2008.07.28. 10:01
Peter Kenyon, az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea ügyvezető igazgatója magabiztos. Elmondása szerint a csapat képes lesz megtartani legnagyobb sztárjait, sőt, még igazol egyet a 2008–09-es szezon megkezdése előtt.
Lampard lehet a nagy nyertes - pénzügyileg
Foto: Action Images (archív)
Lampard lehet a nagy nyertes - pénzügyileg
Lampard lehet a nagy nyertes - pénzügyileg
Foto: Action Images (archív)
Lampard lehet a nagy nyertes - pénzügyileg

HATALMAS FIZETÉS

A Mirror című lap értesülései szerint Frank Lampard végül marad a Stamford Bridge-en, ugyanakkor hihetetlen összegű, heti 150 ezer fontos fizetés fejében írja alá új, ötéves szerződését. „A pénzben már megegyeztünk, a megállapodás időtartamának véglegesítésekor pedig alkalmazkodunk Frank igényeihez” – áll a londoni klub közleményében.
Frank Lampard, Didier Drogba és Andrij Sevcsenko. A három játékos, aki nem biztos, hogy a Stamford Bridge-en folytatja a következő szezonban, Leginkább a két milánói csapat udvarolja körbe a játékosokat, akik mégis lehet, az angol fővárosban maradnak.

„Lamparddal az egyeztetések folyamatosak. Mindegyik játékostól elvárjuk, hogy ha úgy alakul, megkezdjék velünk a szezont” – nyilatkozta a Chelsea hivatalos internetes oldalán a sportvezető, aki a folytatásban az esetleges új igazolásokról is beszélt.

„Már megvásároltuk Jose Bosingwát, leigazoltuk Decót, de még szükségünk van legalább egy játékosra. Nem titok: határozottan érdekel minket Robinho” – folytatta Kenyon.

Emelett az ügyvezető igazgató cáfolta a híreket, miszerint megpróbálnák megszerezni az AC Milan aranylabdás brazil középpályását, Kakát.

„A média értesüléseivel ellentétben nem tettünk ajánlatot Kakáért. A Milan ugyanis kijelentette, hogy a játékos nem eladó” - zárta mondandóját Kenyon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik