Chelsea: Mauricio Pochettino a napokban ír alá – sajtóhír

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.05.14. 09:10
A legutóbb a francia PSG menedzsereként dolgozó argentin Mauricio Pochettino angol nyelvű wikipedia oldala már hetek óta a Cheslea következő menedzsereként tünteti fel a szakembert, és vasárnap az olasz transzferguru, Fabrizio Romano is arról posztolt, hogy az edző a napokban aláír a londoniakhoz.

Mauricio Pochettino a napokban aláírja a szerződését a Chelsea-hez, de csak júniusban áll munkába, addig Frank Lampard irányítja a csapatot” – írta szombati posztjában Fabrizio Romano, amit azóta több angol forrás is megerősített. Mauricio Pochettino a napokban aláírja a szerződését a Chelsea-hez, de csak júniusban áll munkába, addig Frank Lampard irányítja a csapatot” – írta szombati posztjában Fabrizio Romano, amit azóta több angol forrás is megerősített.

 

A megegyezés azonban alighanem már korábban megszületett, ugyanis Pochettino angol nyelvű Wikipedia-oldala már hosszabb ideje a Chelsea következő menedzsereként tünteti fel a szakembert. Pochettino korábban a Tottenham menedzsereként már dolgozott Londonban.

Attól függetlenül, hogy jelenleg ideiglenesen Frank Lampard irányítja a csapatot, akit Graham Potter menesztését követően bíztak meg a vezetők áprilisban átmenetileg a feladattal, de még csak egyszer nyert vele az együttes (az AFC Bournemouth ellen), míg szombaton a Nottingham Forest ellen ikszelt (2–2).

Az angol lapok arról számoltak be, hogy a Chelsea vezetőségének tagjai eldöntötték, hogy az argentin szakembert szeretnék menedzserüknek.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik