Javier Mascherano négy évre kötelezte el magát a Liverpoolhoz

Vágólapra másolva!
2008.03.01. 14:39
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) szereplő Liverpool négyéves szerződést kötött Javier Mascheranóval. A középpályással azután ülhetett le tárgyalni a "vörösök" vezérkara, miután sikeresen kivásárolta őt a játékjogát eddig birtokló Media Sports Investments kötelékéből.
Javier Mascherano (jobbra) trófeákat nyerne a Liverpoollal
Action Images
Javier Mascherano (jobbra) trófeákat nyerne a Liverpoollal
Javier Mascherano (jobbra) trófeákat nyerne a Liverpoollal
Action Images
Javier Mascherano (jobbra) trófeákat nyerne a Liverpoollal
"Nagyon, de nagyon boldog vagyok, most végre tényleg csak a futballra koncentrálhatok" - nyilatkozta Javier Mascherano a liverpooli klub hivatalos honlapjának, miután négyéves szerződéstervezetre kanyarított oda aláírását.

"Mindig is mondtam, hogy Liverpoolban szeretnék maradni, és most végre sikerült megállapodni. Úgy gondolom ez a legjobb és legszebb pillanat a pályafutásom során" - tette hozzá a középpályás, aki a továbbiakban sem mellőzte a bókokat kenyéradója irányába.

"Már a megérkezésem pillanatától remekül éreztem magam Liverpoolban, már akkor tudtam, hogy itt szeretnék futballozni" - mondta huszonhárom éves játékos, aki természetesen elpuffogtatott egy-két közhelyet is, miszerint nagyon jó a csapat, meg, hogy címeket tud és szeretne is nyerni a Poollal.

Persze Mascheranónak nem kell bemutatkoznia csapattársainak, ugyanis az előző tizennyolc hónapot is a Mersey-partján töltötte - csak éppen kölcsönben. Most azonban a Liverpoolnak sikerült megegyeznie a játékos tulajdonjogát birtokló a Media Sports Investmentsszel, majd magával Mascheranóval is.

A hírek szerint az MSI 17 millió font körüli összeget kasszírozott a középpályásért.

Mascherano 2003-ban mutatkozott be a River Plate felnőttcsapatában, majd játszott a Corinthiansban is. Angliába a 2006-2007-es szezonba tette át székhelyét, ahol előbb hét meccs erejéig a West Ham United, majd utána a Liverpool állományát erősítette.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik