Gerát marasztalják Birminghamben a Charlton elleni dupla után

Vágólapra másolva!
2007.12.19. 17:10
Gera Zoltánt, a West Bromwich Albion magyar válogatott támadó középpályását maradásra szeretné bírni a klub vezetősége és Tony Mowbray menedzser – adta hírül a napokban a birminghami egylet hivatalos internetes weboldala. A magyar kiválóság a Charlton ellen szerzett duplája után egyszerre csak "érinthetetlen" lett a klubnál.
Gera Zoltán bombaformában
Gera Zoltán bombaformában
Gera Zoltán bombaformában
Gera Zoltán bombaformában

A magyar klasszis szerződése jövő nyáron jár majd le a csapatnál, és több első osztályú csapat illetékesei is nagy érdeklődéssel figyelik a WBA háza táján mostanság a fejleményeket.

Az utóbbi hetekben nyújtott teljesítménye különösen értékes kinccsé teszi őt a birminghamieknek, akik azonban most már mindenképpen ragaszkodnának Gerához.

„Zoltán élvezi a futballt nálunk, és azt hiszem boldog családi életet él a városban. Olyan klubban játszik, ahol a vezetőség, a csapattársak és a szurkolók részéről is teljes megbecsülésnek örvend” – kezdte a WBA mestere.

A szerződéshosszabbításra is kitértek az újságírók:

„Meglátjuk, mit tehetünk. Úgy vélem, a Charlton ellen Gera megmutatta, hogy nem jelent számára túl nagy terhet ez a kérdés, biztosan találunk megoldást” – felelte a Baggies trénere.

Nyilvánvaló, hogy Gera Zoltán újra topformában futballozik, és különösen Chris Brunttal érti meg jól magát (már szinte a telepátia szintjén), hiszen mindhárom decemberi találatát a Sheffield Wednesday korábbi középpályása készítette elő.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik