Robben-papa tagadja, hogy 90 ezres heti fizetést ajánlott a Chelsea

Vágólapra másolva!
2007.08.02. 11:38
Arjen Roben édesapja tagadja, hogy a Chelsea 90 ezer fontos heti fizetést ajánlott volna, mert azt már el is fogadta volna a kiváló holland labdarúgó. A fia ügynökeként tevékenykedő Hans Robben továbbra sem zárja ki, hogy a szélső elhagyja Londont és a Real Madridban folytatja pályafutását.
Továbbra is bizonytalan Arjen Robben jövője
Továbbra is bizonytalan Arjen Robben jövője
Továbbra is bizonytalan Arjen Robben jövője
Továbbra is bizonytalan Arjen Robben jövője

„Azt írták az újságok, hogy Arjennek kilencven ezer fontos heti fizetést ajánlottak. Ha így lett volna, már aláírta volna a szerződést” – mondta Hans Robben.

Spanyol lapértesülések szerint a Chelsea 24 millió fontot kér Robbenért, a Real Madrid azonban „csak” 21 milliót fizetne. A három milliós „rés” nem tűnik túlságosan nagy különbségnek, ráadásul a „kékek” már bebiztosították magukat a bal szélen, lévén az angol fővárosba igazolt a post legjobbjai közé tartozó, eddig az Olympique Lyont erősítő Florent Malouda.

„Lehet, hogy Arjen Madridba megy, de az is elképzelhető, hogy kitölti 2009-ig szóló szerződését” – jegyezte meg a futballista édesapja.

A madridiak biztosan nem adják fel a csatát Robbenért, lévén a balszélre kinézett holland Royston Drenthe ügyében nem sikerült megállapodni a Feyenoorddal. A rotterdami klub igazgatója, Peter Vogelzang szerint a Real ajánlata nem megfelelő.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik